S&T Crna Gora

S&T Crna Gora, dio internacionalne korporacije S&T AG sa sjedištem u Austriji, je kompanija u čijem su fokusu djelovanja IT usluge i rešenja.

Sa svojih 4300 zaposlenih, u 20 zemalja uglavnom srednje i istočne Evrope, S&T je među vodećim kompanijama u oblasti IT rešenja i usluga. Regionalno liderstvo u ovoj oblasti u poslednjih nekoliko godina verifikovala je ocena IDC-a (International Data Corporation).

S&T u svojoj ponudi ima IT rešenja bazirana na svjetskoj tehnologiji kao i širok portfolio inovativnih proizvoda sopstvene proizvodnje.

S&T Crna Gora je punih 17 godina jedan od vodećih ponuđača sveobuhvatnih IT rešenja na našem tržištu.
Novosti
 • S&T podržao humanitarnu akciju

  S&T podržao humanitarnu akciju

  Kompanija S&T Crna Gora se odazvala humanitarnoj akciji koju je organizovala Američka privredna komora i time pokazala da kako pojedinac tako i kolektiv moraju da vode računa o ljudima oko sebe zarad globalnog blagostanja.
 • Kompanija S&T Crna Gora učestvovala na Infofest-u

  Kompanija S&T Crna Gora učestvovala na Infofest-u

  Infofest je već decenijama najznačajnija regionalna manifestacija iz oblasti informacionih i komunikacionih tehnologija, koja, svake godine, zabilježi više od 1.000 pojedinačnih učesnika. S&T se na ovogodišnjem Infofest - u predstavio sa temom "e - Government Solutions".
 • Program stručnog osposobljavanja

  Program stručnog osposobljavanja

  S&T Crna Gora petu godinu za redom nakon implementacije i integracije programa - “Stručno osposobljavane lica sa stečenim visokim obrazovanjem” na portal eUprava, uspješno održava i osigurava integritet podataka.
Studije slučaja
 • Rešenja za elektronsku Upravu

  Rešenja za elektronsku Upravu

  Uspostavljanje eUprave, u cilju unapređenja efikasnosti rada i dostupnosti javnih informacija i usluga, postavlja nove standarde kako u oblasti državne uprave, tako i u oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija.
 • Informacioni Sistem socijalnog staranja CG

  Informacioni Sistem socijalnog staranja CG

  S&T Crna Gora uspješno je završila projekat implementacije Informacionog sistema socijalnog staranja (SWIS). Projekat „Socijalni karton - Informacioni sistem socijalnog staranja (SWIS)“ predstavlja okosnicu procesa reforme socijalnog staranja u Crnoj Gori.
 • Elektronska identifikacija birača

  Elektronska identifikacija birača

  Po prvi put u Crnoj Gori, izbori su prošli bez sprejeva i optičkih čitača. Umjesto toga, na svakom biračkom mjestu bio je elektronski uređaj sa implementiranim softverom, koji prikazuje vizuelnu identifikaciju birača provlačenjem biometrijskog pasoša ili lične karte.

Kontakt

S&T Info
T: +382 20 202 150 E: info@snt.me
S&T Fax
T: +382 20 243 535
Adresa
Bulevar Revolucije 5 81000 Podgorica