Partneri

Microsoft


S&T je najbolje rangirani prodavač (LAR) u onim EU zemljama koje pripadaju S&T-jevoj CEE teritoriji. S&T i Microsoft imaju zajedničke poslove koji se tiču Microsoft-ove platforme i serverskih rješenja

HP


The partnerstvo između HP i S&T Grupe ima veoma jake korijene bazirane na preko deceniju bliskih poslovnih relacija i uspješne kooperacije.

S&T Grupa je najveći HP Preferirani Partner sa specijalizacijama u Centralnoj i Isstočnoj Europi sa dokazanim vještinama u značajnom broju kompleksnih projekata.

Zajednički objektiv za S&T i HP je da obezbijede klijentima najbolja rješenja u branši koja će zadovoljiti njihove potrebe i da ponudi sveobuhvatnu podršku za njihove poslovne procese

IBM


S&T je vodeći sistem integrator u prodaji punog IBM portfolia. S&T ima “Internacionalni Ugovor Broj 1 za sistem integraciju” sa IBM-om i nudi konsultacije i servise.

SAP


SAP je priznati lider u obezbjeđivanju kolaborativnih poslovnih rješenja za sve tipove industrija i za svako veliko tržište. S&T je najveći SAP integrator u Centralnoj i Istočnoj Evropi. S&T zapošljava preko 1200 ERP konsultanata i više od 400 ljudi u prodaji u 22 zemlje od pripajanja IMG-a, i većina od njih su specijalizovani za SAP ERP.

EMC


S&T se ne rangira samo na najvećem nivou EMC globalnog partner programa noseći status “EMC Velocity2 Signature Solution Center Partner”, nego smo mi ubjedljivo najveći, najprofesionalniji i najstručniji partner EMC-a u CEE.

Svakog dana skoro 200 specijalista u prodaji, konsaltingu i servisima pružaju Information Lifecycle Management (ILM) ekspertizu i integrisana storage, bekap i rješenja za arhiviranje svih večičina, i sveobuhvatnu podršku sa fleksibilnim servisima našim klijentima.

S&T konsultanti i inženjeri su veoma izvješteni u EMC Documentumu i EMC Legato softveru, Symmetrix DMX, Clariion, Centera, Celerra Storage ponud

Cisco


Cisco Systems je vodeći provajder u oblasti mrežnih rješenja. S&T je među 5 najvećih i najbrže rastućih partnera Cisco-a u EC.

Više od 200 specijalista u prodaji, konsaltingu i servisima može pokriti svaki dio Cisco-vog PPDIOO pristupa - Priprema, Planiranje, Dizajn, Implementacija, Operacija, i Optimizacija bilo kojeg Cisco rješenja prema klijentskim zahtjevima bilo koje veličine i ponuditi sveobuhvatnu podršku sa fleksibilnim nivoima servisa za potrebe naših klijenata.

Infor


Infor donosi poslovno-specifični softver koji pomaže kompanijama svih veličina da se brzo prilagode na promjene. S&T zapošljava lokalne timove u Poljskoj, Mađarskoj, Sloveniji, Hrvatskoj i Rusiji specijalizovane u Infor ERP LN. U Češkoj republici i Poljskoj S&T takođe ima konsultante i ljude u prodaji koncentrisane na Infor MAX.

Oracle


S&T je specijalizovan u svim vrstama Oracle tehnologija i rješenja. U datacentar okruženju, S&T vodi na tržištu Oracle Real Application Cluster (RAC) tehnologija donoseći visoke performanse u poslovno kritične database aplikacije.

Microsoft


S&T je najbolje rangirani prodavač (LAR) u onim EU zemljama koje pripadaju S&T-jevoj CEE teritoriji. S&T i Microsoft imaju zajedničke poslove koji se tiču Microsoft-ove platforme i serverskih rješenja